Voor bedrijven
Traineeship?
Wat is een traineeship?
Alle traineeships
Bekijk, vergelijk en zoek traineeships
Solliciteren
Tips en hints voor het solliciteren
Jouw profiel
Registreer je en ondek nieuwe functionaliteit
Home

Het eerste keurmerk voor traineeships

Keurmerk Best Traineeships 2015

Ook dit jaar heeft Become A Trainee in samenwerking met de Heer consulting het keurmerk voor traineeships uitgedeeld. Door deel te nemen aan de 'Beste Traineeship Benelux 2015' wedstrijd kan een bedrijf een diepgaande analyse laten uitvoeren van hun traineeship. De traineeships die voldoen aan bepaalde standaarden krijgen het keurmerk uitgedeeld.

De winnaars van het keurmerk van 2015 zijn bekend! Klik hier om de winnaars te bekijken.

Bereid je voor op een sollicitatie

Logo Crossbridge, partner van Become A Trainee

Weet je nog niet zeker welke carriere bij jouw past? En wat voor jobs passen daar het beste bij? Wat zijn de basisprincipes van een goeie carriere? Dat leer je allemaal tijdens de sessies gegeven door Crossbridge. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de "do's and dont's" tijdens het solliciteren? Wat zoeken rekruteerders? Hoe kan je je sollicitatievaardigheden bijschaven. Deze vragen worden allemaal beantwoord tijdens de sollicitatietrainingen van Crossbridge. Klik hier voor meer informatie

Management Traineeship kandidaten

Geschikte kandidaten voor een traineeship

Wat voor type profielen zoeken bedrijven die een traineeship aanbieden? Afhankelijk van het type traineeship kan dit enorm varieren. Toch is er een duidelijke trend te zien in de aanwerving van trainees.

Bekijk hier wat het typische profiel van een management trainee is. Pas jij in het typische profiel? Lees meer

Het sollictatiegesprek

Welke stappen nemen voor een job interview

Proficiat, je bent uitgenodigd voor een job interview. Maar wat nu? Hoe kan je je het beste voorbereiden op je gesprek? Naar welke vaardigheden zal de recruiter polsen en hoe toon je aan dat je over genoeg kwaliteiten beschikt?

Echter, je moet als kandidaat ook zorgen dat je goed geinformeerd bent over het aangeboden traineeship. Challenge de recruiter met enkele gerichte vragen om te verzekeren dat je traineeship over alle cruciale onderdelen beschikt Lees meer

Did you know?

Het 'Did you know' verhaalt geeft een interessante kijk op de opkomende War for Talent. Het geeft de demografische verschuivingen aan die we in de toekomst gaan krijgen.

Nieuwe generaties werkende mensen ('Generation Y'), nieuwe technologien, nieuwe trends,... vragen om nieuwe methodieken en bedrijfsculturen. Slechts weinig bedrijven kunnen aan deze vraag voldoen.

Meer dan 200 management traineeships!

Alle Management Traineeships uit Europa

Onze database omvat meer dan 200 management traineeships (gaande van sales to finance traineeships) die worden aangeboden in Europa. Alle traineeships

Via onze zoekmotor kan je via verschillende velden zoals functie, sector, land,... zoeken naar jouw traineeship. Via eenvoudige en snelle registratie kan je deze functie gebruiken. Registreren

Become A Trainee: de online portal met alle traineeships uit Europa


Welkom op dé ¯nline portal bij uitstek die alle traineeships, aangeboden door bedrijven actief in Europa, bevat. De portal geef een duidelijk en volledig overzicht van wat de traineeshipwereld jou als toekomstige trainee te bieden heeft. Become A Trainee is gericht op laatstejaarsstudenten of jongeren met maximum 2 jaar werkervaring.

Tevens is Become A Trainee een onderzoekscentrum naar talent ontwikkelings programma's. Onze uitgebreide marktkennis en continu onderzoek staat ons toe om traineeships te beoordelen, vergelijken en verbeteren.

Getuigenissen

Foto van het Cargill commercial traineeshisp
Simon
Cargill

Simon besloot zich aan te melden voor het Cargill Commercial Traineeship nadat hij het kantoor in Amsterdam had kunnen bezoeken. Hij is nu verantwoordelijk voor de trading van sojabonen in Polen. Lees zijn traineeverhaal!
» Lees meer

Traineeship van de maand

Logo van traineeship Ormit & BNP Paribas Fortis
04-2018
Relationship Manager for Business
Ormit, in samenwerking met BNP Paribas Fortis, biedt een 18 maanden durend traineeship aan waarin je wordt voorbereid op een functie als Relationship Manager in de bankenwereld.
» Lees meer
Sitemap   |   Contacteer Ons   |   Website Feedback   |   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid
Copyright 2007-2016 Pilot Skye BVBA. Alle rechten voorbehouden
Become A Trainee in het engels
Website gestest voor IE7,8 en Chrome.