Voor bedrijven
Traineeship?
Wat is een traineeship?
Alle traineeships
Bekijk, vergelijk en zoek traineeships
Solliciteren
Tips en hints voor het solliciteren
Jouw profiel
Registreer je en ondek nieuwe functionaliteit

Wedstrijd Beste Traineeship Benelux 2014 - Best in class winnaars


Tegenwoordig is een goed traineeship niet meer weg te denken uit het carrièrepad van een hoogopgeleide. Voor een grote groep trainees (69%) is het internationale aspect van het traineeship van belang. Echter, niet alle organisaties zijn in staat om aan deze verwachtingen te voldoen omdat zij gewoonweg geen internationale activiteiten uitvoeren. Dit valt voor deze organisaties overigens goed te compenseren met een traineeship op maat. 82% van de trainees geeft aan het belangrijk vinden maatwerk terug te zien in een persoonlijke project keuze en een persoonlijk opleidingsplan. Performance-based rewarding blijft zeer belangrijk, vindt 94% van de jonge high potentials.

Dit zijn slechts enkele resultaten vanuit het benchmarkonderzoek dat is verricht door Become a Trainee in het kader van De Verkiezing van Het Beste Traineeship Benelux 2014 die in samenwerking met Ambitio HRM wordt georganiseerd.

Andere opvallende resultaten uit dit onderzoek worden gepresenteerd tijdens de finale van De Verkiezing van Het Beste Traineeship Benelux 2014 welke zal plaatsvinden op vrijdag 7 november a.s. Delta Lloyd, ING België en Canon zullen het in deze finale middels elevator pitches tegen elkaar gaan opnemen.

De verkiezing wordt sinds 2006 georganiseerd door Ilse de Heer (Ambitio HRM) met als doel om traineeships te vinden die inhoudelijk een zo interessant mogelijk programma aanbieden voor jonge high potentials".

Sinds 2012 is Become a Trainee als inhoudelijke partij betrokken bij deze verkiezing. Het is voor Ambitio HRM en Become a Trainee belangrijk om de bedrijven te helpen die, ondanks de crisistijd, investeren in de kwaliteit van hun traineeship(s). Alle deelnemende organisaties krijgen door middel van een gepersonaliseerd benchmarkrapport inzicht in hun sterke -en verbeteringspunten.

Over de Verkiezing van Het Beste Traineeship Benelux
Ambitio HRM organiseert in samenwerking met Become A Trainee de Verkiezing van Het Beste Traineeship Benelux 2014. Traineeships uit alle sectoren kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. In de eerste ronde dienen (ex-)trainees een online vragenlijst in te vullen. Via een benchmark analyse worden de beste traineeships geselecteerd en ontvangen deze het Keurmerk 2014. Tevens ontvangen alle deelnemende partijen een benchmark rapport waarin een analyse wordt gemaakt van hun traineeship t.o.v. de totale populatie.
In een tweede ronde worden de overblijvende kandidaten ondervraagd door een vakjury die dieper kijkt naar waar de verschillende traineeships in uitblinken. De vakjury beoordeelt de traineeships op: Personal Branding, Balanced Projects, Performance Appraisal, Training & Development en Mentorship. Voor ieder criterium wordt een “best-in-class” winnaar gekozen. In de finale ronde nemen deze “best-in-class” winnaars het tegen elkaar op in een elevator pitch. Daar wordt een absolute winnaar uit gekozen die zich een jaar lang 'Het Beste Traineeship Benelux' mag noemen.

De finale ronde zal plaatsvinden op vrijdag 7 november a.s. om 14.15 uur op Landgoed Luchtenberg in Ulvenhout.


Comments from users:
Alexander

2 reaction(s)
Gepost op 2010-01-11 22:42:01

Give us your opinion!

Only registred users can react on news items. Registration is completely free of charge and only takes a few minutes. Click here to register yourself.
Sitemap   |   Contacteer Ons   |   Website Feedback   |   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid
Copyright 2007-2016 Pilot Skye BVBA. Alle rechten voorbehouden
Become A Trainee in het engels
Website gestest voor IE7,8 en Chrome.