Voor bedrijven
Traineeship?
Wat is een traineeship?
Alle traineeships
Bekijk, vergelijk en zoek traineeships
Solliciteren
Tips en hints voor het solliciteren
Jouw profiel
Registreer je en ondek nieuwe functionaliteit

Nieuwe editie van Beste Traineeship Benelux


Ook dit jaar organiseert Become A Trainee in samenwerking met De Heer consulting de wedstrijd om het Beste Traineeship Benelux van 2015 te vinden.

De wedstrijdprocedure is als volgt:

  1. In een eerste ronde vragen we minstens 5 (ex-)trainees om de online survey in te vullen die een traineeship via 10 verschillende topics beoordeelt. Alle deelnemende bedrijven ontvangen een uitgebreid benchmark rapport waarin de verschillende kenmerken van het traineeship worden vergeleken met best-practice. Via deze analyse selecteren we de deelnemers voor de 2de ronde.
  2. In een tweede ronde wordt een (ex-)trainee verder ondervraagd door een professionele vakjury. Hieruit verkiest de vakjury categoriewinnaars voor 5 topics: bedrijven die uitblinken in een specifiek domein.
  3. In een laatste ronden nemen categoriewinnaars het tegen mekaar op via een elevator pitch om te strijden voor de Beste Traineeship Benelux 2015 award.

Nieuw dit jaar is de selectie voor Beste Traineeship Coordinator. We ondervragen (ex-)trainees om de ondersteuning van hun traineeship te beoordelen. Zo krijgen Traineeship Coordinators een beter beeld hoe zij hun trainees nog beter kunnen ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op volgende website:BestTraineeshipBenelux.com

Om in te schrijven, contacteer Alexander Kupers via alexander@becomeatrainee.eu of bel +32 486 96 19 33


Comments from users:
Alexander

2 reaction(s)
Gepost op 2010-01-11 22:42:01

Give us your opinion!

Only registred users can react on news items. Registration is completely free of charge and only takes a few minutes. Click here to register yourself.
Sitemap   |   Contacteer Ons   |   Website Feedback   |   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid
Copyright 2007-2016 Pilot Skye BVBA. Alle rechten voorbehouden
Become A Trainee in het engels
Website gestest voor IE7,8 en Chrome.